Skip to main content
800 тисяч гривень у розробку українського БПЛА

Громадський Хаб інвестував більш як 800 тисяч гривень у розробку українського БПЛА

Дата публікації: .

Вітаємо друзі, звітуємо! Громадський Хаб інвестував у розробку українських безпілотників (БПЛА) більш як 800 тисяч гривень.

Нажаль цензура не дозволить нам продемонструвати результати роботи дронів, які створюються українськими фахівцями. Але запевняємо вас, що їх праця прекрасна та надихаюча.

Дрони— це очі наших військових в небі. Саме тому, оператори дронів стають ціллю №1 для ворога.

Щоб убезпечити наших людей, перед розробниками було поставлене завдання збільшити відстань та час польоту БПЛА.

Це дасть можливість операторам дрона контролювати пересування ворога, наводити на цілі й бути недосяжними для артилерії противника.

Поставлені завдання виконані.

Демонструємо зразок українського БПЛА, який незабаром буде працювати на передовій.

Друзі, війна — це страждання, жорстокість, невинні жертви, та несправедливість. Тому люди, які в таких умовах знаходять сили допомагати нужденним варті подяки і шани.

Дякуємо волонтерам, співробітникам та керівництву компаній Eco Catering і «Квікмілс Україна» (Пекарня .Bread), що готують і доставляють гарячі обіди, купують ліки та гігієнічні засоби, більш як 700 нужденним людям, в Києві і Одесі.

Ваша праця – безцінна. Низький Вам уклін за всі добрі справи, постійну турботу про нужденних, хворих та незахищених, адже саме від неї багато у чому залежить життя цих людей, дякуємо друзі!

Віримо в ЗСУ! Перемога буде за нами! Слава Україні! Слава Героям!

More news