Skip to main content
3D принтери

Громадський Хаб передав 3D принтери Anycubic Mega X 3D та матеріал для друку ГО “Захист місцевої громади”

Дата публікації: .

Вітаємо друзі!

На озброєні у ворога багато бронетехніки. Російські танки нищать цивільну інфраструктуру українських міст та селищ, гатять по мирному населенню.

Але виявляється, що український дрон та 3D-принтер – це дуже ефективний захист від ворожої смертоносної зброї, в тямущих руках наших вояків.

В зв’язку з цим, ми передали ГО “Захист місцевої громади”, в рамках реалізації спільного проекту Громадського Хабу та Аеророзвідка / Aerorozvidka “Очі війни”:

☑ 3D принтери Anycubic Mega X 3D – три штуки,

☑ матеріал для друку, бобіни пластику – шістдесят штук.

Нехай ворог знає, що очі війни, це не тільки заплакані очі безневинних жертв, жінок та дітей, в які він звик дивитись у Чечні, Грузії та Сирії. Україна влучно цілить навіть дивлячись крізь сльози.

Традиційно дякуємо волонтерам компаній Eco Catering і «Квікмілс Україна» (Пекарня .Bread), які самовіддано працюють, готують та доставляють гарячі обіди, купують ліки та гігієнічні засоби, для більш як 700 людей, в Києві та Одесі.

Друзі, ви не тільки підтримуєте життя але і даєте надію людям, що втратили домівки, без страху дивитись у майбутнє, чекаючи на нашу перемогу. Дякуємо!

Також будемо дуже вдячні, всім тим хто підпишеться на Громадський Хаб та розшарить цей допис, тому що ми впевнені, що люди які створюють потужний економічний тил, варті уваги нашого суспільства.

Віримо в ЗСУ! Перемога буде за нами! Слава Україні! Слава Героям!

More news